Personlig, Vardag

Oron för hettan

Upptäckte nu att gårdagens inlägg inte publicerades. Tydligen var jag så trött igår kväll att jag klickade på utkast istället för publicera nu. Något som jag har lyckats göra tidigare för ett tag sedan och sånt kan hända. Så den får ni istället läsa imorgon för idag kommer det ett vardagsinlägg.

 

 

Idag vid hemfärden från jobbet fick jag för mig att knäppa några selfies. Minns inte senast jag gjorde det så det bjuder vi på idag. En glad tjej som är påväg hemåt efter en lång arbetsdag. Ut i hettan med AirPods i öronen och vetskapen om att imorgon är det fredag.

 

 

Vilken värmebölja vi har och det känns oroligt med tanke på torkan och alla bränder. Hoppas att det snart kommer regn för det behövs verkligen. Annars gillar jag sommar och sol men det har en gräns när det gäller klimatet. En dröm hade varit om det var soligt om dagarna och regn under nätterna.

 

 

Imorgon efter jobbet kommer sonen och det ska bli så himla mysigt. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska hitta på utan det tar vi då. Har inte heller någon idé på vad vi ska äta? Något som vi tar imorgon för då vet vi mer om vad vi är sugna på. Att ta saker som det kommer får mig att få semesterkänslor i förväg. Vilket är bara härligt.

 

Nu känner jag mig så trött i huvudet så nu avrundar inlägget med att önska er alla en mysig kväll. Vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS