Allmänt, Inredning, Personlig, Vardag

Norrsken med harmoni

Jag kan inte få nog av norrsken om kvällarna.

 

Sonen älskar min lampa och det gör även jag. Igår kväll lös både baksidan av tv:n i olika färger samt taket av norrskenet. Det blir en sådan harmonisk känsla som ger ett lugn medan vi kollar på film. Vi kollade bland annat på filmen It “Det” och vi skrattade mestadels av filmen. Så blir det när man blir härdad av skräckfilmer då det läskiga istället ser roligt ut.

 

Enligt mina planer var att jag skulle skriva ett inlägg igår men tiden bara rann iväg. Lagade asiatisk mat till flera matlådor och det var mycket att hacka. Samtidigt som jag hade tvättstugan. Men nu får ni se några bilder från mysbelysningen i vardagsrummet.

 

 

Idag tog jag en rejäl sovmorgon för det behövde min kropp. Var på gymmet igår igen och idag får det bli en paus. Har några samarbeten att ta tag i så idag ska jag spendera mycket tid framför datorn. Gillar att förbereda kommande inlägg så att veckan inte blir så stressig.

Annars så blev maten som jag lagade supergod och måste visa er vad jag hade i. Något som dyker upp här någon dag i veckan.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS