Outfits, Personlig, Psykisk ohälsa, Vardag

Monday och Destination Asien

Den här veckan har Lidl äntligen Destination Asien!

 

Så idag efter jobbet rusade jag direkt dit innan allt tar slut. Förra gången när dom hade temat så missade jag sojan på en hel liter. Den här gången lyckades jag så nu har jag soja så att det räcker framöver. Passade även på att fynda en Srirachasås som alltid är slutsålt på alla matbutiker.

 

 

Jag vet att det är fusk med färdiga rätter men tänkte att det är bra att ha i frysen. Det blev två olika Ramen noodles och dumplings.

 

 

Det var längesedan jag visade upp en outfit och såhär såg jag ut idag. Älskar denna kjol från Lager157 som är så luftig och skön. Den är lagom lång, har fickor och två slitsar längst sidorna.

Är bra sliten idag efter denna stressiga arbetsdag och känner mig otillräcklig. Hade gärna velat skriva av mig om det men känner att orken inte finns där. Behöver tänka på annat och ska istället titta på något underhållande på tv. Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS