Inspiration, Samarbeten, Tips

Höstens mobilskal och tillbehör

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Nu har jag fått hem några fina nyheter från Ideal of Sweden. På hemsidan finns det otroligt snygga tillbehör för mobiltelefoner. Förutom det så finns det väskor i alla möjliga storlekar och andra fina accessoarer. Beroende på vad man gillar så finns det allt för alla smaker och stilar. 

 

 

Jag personligen är väldigt neutral och har svårt för starka färger och extrema mönster. Därför valde jag mobilskal och airpods skal i mer neutrala färger. Beige är min favoritfärg oavsett om det gäller inredning, plagg och accessoarer. Därför vill jag matcha min mobiltelefon och airpods med färgerna i min smak. 

 

 

Har en rabattkod till er som ger 15% rabatt på ett helt köp hos Ideal of Sweden. Ange rabattkod: starby i kassan så dras 15% automatiskt. 

 

 

Behöver du något nytt till din mobiltelefon, matchande tillbehör eller en ny väska?

Klicka här <— så länkas du direkt till deras hemsida. Glöm då inte min rabattkod: starby som ger dig 15% rabatt.

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS