Inredning, Personlig, Vardag

Hemma kär och dagens utmaning

Jag är så himla hemmakär!

 

Älskar att vara hemma och därför tillbringar jag mestadels av min tid hemma under helgerna. Om jag åker bort en natt så hinner jag få hemlängtan redan dagen efter. Något som jag kommer att göra nästa helg. Här ser ni några bilder från mitt hem som jag har satt ihop till ett kollage.

 

 

Igår kväll när jag kom hem från jobbet fick jag för mig att börja storstäda. Satte på mig hörlurarna med bra musik och sedan satte jag igång. Idag vaknade jag i ett skinande rent hem och solen sken genom fönstret i vardagsrummet. Gick upp och drack kaffe och sedan tog jag en långpromenad. När jag kom hem blev det frukost och sedan skrev jag några blogginlägg.

 

 

Dagens utmaning

 

Snart ska jag börja med att laga mat och det kommer att bli något helt nytt. Ni som följer mig här på bloggen vet om att jag är i en period då jag älskar asiatisk mat. Idag ska jag utmana mig att laga en maträtt som passar till svart ris. Vet inte om det blir helt asiatiskt men till en viss del. Det blir iallafall dagens utmaning och återkommer om hur maten blev. Hoppas att det kommer bli gott och ser fram emot utmaningen.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS