Inredning, Inspiration, Personlig, Shopping, Vardag

En ny lampa

I fredags kom jag hem med en ny lampa.

 

Jag med mina lampor och nu blev det ytterligare en till. Efter jobbet gick jag en sväng till Rusta för jag hade sett en bordlampa på deras hemsida. Som jag då ville kika lite närmare på för att se hur den ser ut i verkligheten. Lampan finns i både svart och vit färg och jag valde en svart.

 

 

Jag tycker att lampan ser dyrare ut än vad den är och är så himla nöjd. Den kostar bara 249 kronor och det är ett bra pris jämfört med andra butiker som har liknade lampor.

 

 

Det blev även några andra saker som jag ska visa er i ett annat inlägg. Nu ser jag fram emot fler förändringar.

 

Jag har varit lite frånvarande nu i några dagar eftersom jag har prioriterat annat. Men nu är jag tillbaka och får berätta mer under veckan.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS