Mode, Personlig, Tips

Dagens vill ha – en kort trenchcoat

När jag kikade bland nyheterna på H&M:s hemsida så hittade jag en jättefin trenchcoat. Jag som är 165 cm lång ska inte ha för långa kappor för det gör att man då ser kortare ut. Denna trenchcoat är i en kortare variant och skulle passa min korta längd.

 

 

Alltså hur snygg är inte denna trenchcoat? Gillar att den är tidlös och passar bra både under våren och hösten.

 

 

Gillar också speciellt hur den ser ut bakifrån och den passar verkligen till alla outfits. En kort trenchcoat i lös passform, dubbelknäppning fram, två fickor med lock och ett avtagbart knytskärp. Modellen på bilderna är 176 cm så den skulle bli lite längre på mig. Alltså den perfekta längden till min korta längd.

Det var dagens tips på ett plagg som gärna får flytta in i min garderob.

 

 

//PUSS