Inredning, Inspiration, Personlig, Tips

Dagens budget tips från Rusta

Idag tipsar jag er om några budget tips från Rusta

 

Innan jag tipsar er så säger jag bara: Skynda er till Rusta! Alltså just nu är Rusta min favorit affär där man hittar allt möjligt till väldigt bra priser. Samtidigt ska man hålla ögonen öppna lite extra då och då. Eftersom det dyker upp nya favoriter och nedsatta priser varje vecka. Men nu ska jag tipsa er om tre saker att fynda just nu.

 

Vi börjar med ett par tofflor.

Tillfälligt fynd

 

Dessa tofflor finns bara tillfälligt inne på Rusta och dom har blivit så populära. Tofflorna kostar 70 kronor och finns i beige eller ljusrosa färg. Jag ville ha ett par i beige färg men självklart var dom slut. Fanns bara tre par rosa kvar och hade gärna haft dom i båda färgerna.

 

 

Alltså snälla vad sköna dom är! Väldens mysigaste tofflor och dessutom så snygga. Sulan är i plast så man kan även ha dom utomhus. Vilket är bra för mig som gärna går till affären i tofflor under sommaren.

 

Nästa sak är ett badrumsset.

 

Matcha i badrummet

 

Som består av en tandborstmugg, en tvålpump och en burk med lock som nu kostar 80 kronor. Tycker att det är så snyggt när allt matchar och inget gör det i mitt badrum. Gillar att tillverkningen är 90% återvunnit glas. Nu vill jag fylla tvålpumpen med tvål, lägga tandborstarna i muggen och fylla burken med pads eller andra småsaker.

 

Sist men inte minst konstgjorda tulpaner.

 

Verkliga för ögat

 

Just nu säljer Rusta fem valfria tulpaner för 49 kronor som finns i många härliga färgglada färger. Jag hade gärna piffat upp mitt hem med färgglada tulpaner men är så svag för just vita. Egentligen föredrar jag färska blommor men tycker att det har blivit så dyrt. När jag såg dessa konstgjorda tulpaner inne på Rusta så blev jag imponerad över hur verkliga dom ser ut. Därför tipsar jag om dessa tulpaner till er som inte vill lägga pengar på nya varje vecka.

 

 

//PUSS