Inredning, Personlig, Vardag

Dagen som bara försvann

Hej på er denna sköna söndag!

 

Hade tänkt blogga tidigare idag men tiden bara rann iväg. Vädret har varit lika fantastisk idag som igår så det blev en långpromenad mitt på dagen. När jag kom hem fastnade jag i ett tv-program och vips så blev det kväll. Här får ni se några bilder från denna ljusa dag. Som sedan bara försvann.

 

 

Igår blev det en tripp på stan efter att jag kom hem från en vän. Sedan lagade jag mat, hade tvättstugan och kvällen avslutades med melodifestivalen. Den här gången hade jag ingen favorit och hoppas att nästa vecka har bättre bidrag. Såg ni på melodifestivalen? Isåfall vad tyckte ni?

 

 

Imorgon tror jag att det blir en ny haul här på bloggen. Har lite att visa er från min tripp på stan då det även blev ett besök inne på butiken Normal. Ja nu har jag varit där igen och hittade ännu mera spännande saker.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS