5 saker ni inte visste om mig

Att dela med mig av några hemligheter är alltid kul!

Nu var det ett tag sedan jag gjorde det här på bloggen och därför tycker jag att det dags igen. Den här gången med fem helt nya hemligheter som är dags att avslöjas för er. Då kör vi!

 

Fem saker ni inte visste om mig!

– Jackor: Jag vet inte vad det egentligen är med min relation till alla olika typer av jackor/kappor. Trots att jag äger jackor för varje årstid/varje temperatur så kan jag inte låta bli att spana in nya hela tiden. Så fort jag får syn på en snygg jacka då glöms alla mina nuvarande jackor bort. Just nu vågar jag inte ens räkna om hur många jag har. 

– Toaletter: Jag behöver inte ens känna mig kissnödig men måste ändå prova innan jag beger mig iväg någonstans. Alltid det sista som görs innan hemmet lämnas och detsamma innan jag tar mig ifrån något annat ställe. Avståndet behöver inte ens vara särskilt långt utan har bara någon slags fixering vid det.

 

 

 – Snuskiga fantasier: Alla som känner mig privat är vana vid min snuskiga fantasi. Brukar oftast försöka anpassa mig när det finns torra människor runt omkring mig som inte tål vissa saker. Men annars kör jag bara på och är bara mig själv. Det kan vara allt möjligt från bajs, sex, roliga gester, ironiska kommentarer och mycket skratt. 

 – Eurovision Song Contest: Ända sedan år 2003 har jag följt ESC slaviskt varje år. Men i år känner jag mig inte alls engagerad. Har lyssnat på alla bidragen via Spotify men har inte kollat på deras framträdanden på youtube. Igår orkade jag inte kolla på första semifinalen men hoppas att jag hinner göra det i efterhand innan finalen på lördag. Annars får det bli som det blir. 

– Sill med kokt potatis och gräddfil: För ett par år sedan kunde jag inte ens känna lukten av sill. Nu skulle jag kunna äta det varje dag. Helt sjukt att vissa saker bara kan vända sådär helt plötsligt. Eller så håller jag på att bli vuxen?

 

 

Det var mina fem hemligheter för den här gången. Nu får vi se om hur länge det dröjer innan det dyker upp ännu flera hemligheter. Jag är som sagt full av överraskningar och det kan hända vad som helst här på bloggen.

Nu avslutar jag detta inlägg med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4.

20 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt! känner igen mig i mycket av det där. Speciellt den med snuskiga fantasier och humorn. Jag kan få ALLT jag hör till något snuskigt och har dessutom extremt barnslig kiss och bajshumor XD. Som tur är så är min familj likadan :p

    Jag brukar även gå på toa innan jag lämnar hemmet. Mest för att det suger att bli kissnödig när man är på väg någonstans. Sen har jag också alltid följt Eurovision slaviskt. Förra året missade jag dock. I år kommer jag nog att titta på det men känner mig inte alls lika taggad längre. Tycker bidragen var SÅ mycket bättre förr. Runt 2007-2010 var nog de bästa åren

  2. Hihi kul att få veta lite mer hemliga fakta om dig😀jag har samma sak som du har med jackor fast med vantar, mössor och väskor😛

  3. Jag älskar när människor i min närhet har barnslig och sjuk humor. Ett gott skratt förlänger livet. Älskar din fina blus🤗
    Sill och potatis är alltid gott!! Jag brukar för det mesta gå på toaletten om jag vet att jag inte kan nå en toalett på länge. Såg lite på semin igår och den var inte mycket att hurra över…..
    Kram

  4. men va fina bilderna är började fnissa här under en punkt. igår kollade j a på en gaammal dvd från när de två älsta va 4 och 6 o det va bara bajs kiss bajs kiss vartannat ord guuuud ditt kansk har fortsatt lite då fniss 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.