Utflykt och mys

Idag har min bloggportal haft teknisk uppdatering.

Därför har man inte kunnat gå in på min blogg under hela förmiddagen. Men nu är allt som det ska och därför fick det bli ett sent blogginlägg. Här kommer det några bilder från igår när jag kom hem från jobbet!

 

 

Först gick jag och barnen ner till affären och handlade hem lite gott. Sedan spelade dom kubb på gräsmattan utanför oss. Här tog jag en smygbild från balkongen när ungarna spelade.

 

 

Jag testade ett nytt filter på Snapchat. Såhär hade jag sett ut om jag hade varit en kille. Visst är jag snygg som kille?

 

 

Sedan stekte jag amerikanska pannkakor efter ungarnas önskemål och till det blev det färska jordgubbar. Mums!

 

 

Efter maten cyklade sonen till en kompis medan jag och dottern packade ihop lite fika. Dottern hade flera stycken olika förpackningar med teer att välja emellan och skulle självklart ha den oöppnade haha.

 

 

Vi cyklade till Hembygdsgården och hälsade på djuren som hade kommit på plats. Det fanns tre stycken stora kaniner som förmodligen är gravida och getter med söta bebisar. Resten av djuren kommer en annan dag.

 

 

Jag träffade en hunk som jag kramades med haha.

 

 

Och poserade framför lill-tåget som brukar köra runt i Askersund varje sommar.

 

 

Sedan cyklade vi hemåt eftersom sonen var påväg hem. Då färgade jag hårutväxten och kvällen avslutades med fredagsmys framför tv-n.

Idag har dottern åkt iväg till en kompis då jag och sonen har en dag tillsammans. Vi ska alldeles strax cykla iväg på en utflykt. Dagen har bara rusat iväg eftersom jag har grejat hemma men alldeles snart ska vi äntligen komma iväg.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Så mysigt med en dag tillsammans med din son ☺️ Hur gamla är dina barn?
    Önskar dig en fin dag!
    Kramar 🌸

  2. Påmminner lite om radioprofilen Ola, så länge sen jag lyssnar på radio (mest när jag jobbade kvällar) nu så jag minns inte vilken kanal han var på =P… men har ju sett bilderna + mött 3ggr IRL via jobb!
    Ha en fin dag, kramen damen<3

  3. Haha, “som kille” jo tack man tackar, not 😊.. Mmmm, pannkakor mums, blir ngr här m bland buffé frukosten.. Trevlig dag, bästa du..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.