När något oväntat dyker upp

Ibland hittar jag garderobsfynd.

Då menar jag plagg som jag helt glömt bort att jag ens ägde. Något liknade hände här om dagen när jag gick igenom bland mina gamla smycken. Hittade ett par söta örhängen som föreställer blommor med vita pärlor och glittriga stenar. Har faktiskt ingen aning om hur gamla dom är och tror inte ens att jag har köpt dom själv. Men det kan jag inte ta reda på just nu utan istället visar jag några närmare bilder på dessa söta örhängen. 

 

 

Visst är dom söta?

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Klänning 1 / Klänning 2 / Klänning 3 / Klänning 4 / Klänning 5 / Klänning 6 / Klänning 7 / Klänning 8 / Klänning 9

19 comments / Add your comment below

  1. Haha älskar när sånt händer 😀 Ska ta en tur upp på mina föräldrars vind nästa gång jag besöker Sverige, räknar med att det finns en hel del bortglömt där.
    Örhängena var jättesöta 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.