En kaffe promenad

I fredags tog jag och min mamma en promenad i det härliga vädret.

Vi tog med oss varsin mugg kaffe och systemkameran. Jag invigde mina city shorts från gina tricot som jag matchade med en blommig blus. Det blev en hel del bilder och valde en av dom till min nya header. Här kommer det en bildbomb från våran promenad. 

 

 

Den snygga termosmuggen kommer ifrån h&m.

 

 

Har passat på att ha målade naglar nu under långledigheten.

 

Shorts från gina tricot // Blus från h&m // Väska från michael kors // Solglasögon från rayban // Sneakers från nike

 

God morgon finisar!

Nu är det slut på ledigheten men och fyra dagar är det åter helg igen. Hoppas att det underbara vädret håller i sig till nästa helg. För då vill jag iväg på utflykter med barnen och fotografera en massa bilder. Kanske äta mjukglass nere vid hamnen eller ha en picknick vid sjön. Men nu inväntas jobb och vardagssysslor och har inget mer intressant att dela med mig av.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS 

24 comments / Add your comment below

  1. Visst är det härligt ute nu m vädret, tråkigt och synd för dem m pollen/allergi besvär bara, en tanke till dem jag ger, 😇. Fina kläder, mugg också i passande färg och format.. /Trevlig tis, ska precis ut på pw..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.