Något som vore gott

Härliga lördag och lite sovmorgon på det! 

Älskar verkligen att få vakna av mig själv på morgonen utan någon jobbig väckarklocka. Vem gör inte det liksom? Ungarna sover gärna längre än mig och nästa vecka har sitt efterlängtade påsklov. Då får mina sötnosar sovmorgon varje dag medan jag får vänta tills det blir fredag. Är ju då fyra dagars ledig och det känns riktigt lyxigt för min del. Älskar att bara jobba vardagar och att vara ledig alla helgdagar. 

 

Här visar jag några typiska helg bilder som mys med kaninerna, mys i soffan, filmkväll med en massa gott och en fina dukningar inför helgmiddagar. Ungarna ville inte vara med på bild så vi låtsas att dom är med på bilderna. Kaninerna hade iallafall inget val haha. 

 

Vore gott med en mjukglass!

Annars har jag varit sjukt sugen på mjukglass hela veckan och kioskerna har öppnat vid hamnen. Men det ser ut att bli ganska kallt idag och vet inte om vi ska ta någon tur dit senare idag? Blir alltid så frusen av glass och nere vid hamnen är det alltid extra kallt av någon anledning. Men vi avvaktar ett tag innan vi bestämmer oss.

Önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

  1. Visst är det mysigt m sådana morgnar, när vi vaknar av oss själva, 👍? Vad fint du har det, kaniner dessutom wauoow, inspiration här du ger mig till att återigen skaffa husdjur, 😊.. /Trevlig helg, fr Varglyan..

  2. Ja jösses vad skönt det vore med en rejäl sovmorgon, det håller jag alla tummar och tår på att vi får imorgon. Men det lär ju inte hända för våra små är morgonpigga tyvärr. Hihi. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.