Häftiga filters och vad gjorde jag egentligen?

Jag plockade ut några bilder från mitt hem och gjorde ett kollage.

Testade sedan några olika filters och det blev riktigt coolt. Valde att visa två stycken för er och jag tycker att den sista blev häftigast. Den är svartvit med rosa skuggor. 

Brukar annars väldigt sällan använda filters men ibland är det kul att leka lite. Använde appen PS Express som är min favorit när det gäller redigerings appar. Där klipper jag mina bilder och lägger till ljus. Har hittat en massa andra spännande appar som jag ska testa på och det ser jag fram emot. Behöver bara lite tid för det men återkommer när jag hittar en ny favorit. Älskar när andra delar med sig av tips på appar och därför vill även jag göra det.

 

 

God morgon finisar och vad gjorde jag egentligen igår kväll?

Enligt mina planer så skulle jag ha skrivit ett blogginlägg igår kväll men fastnade med något helt annat. Okej jag ska erkänna för er om vad jag egentligen gjorde!

Kollade på Paradise hotell och Ex on the Beach haha. Köpte hem sushi, en massa nötter och choklad till det. Hade planer att vika all tvätt som ligger och väntar sedan en vecka tillbaka, städa lite och diska. Men tyvärr kändes det inte direkt lockande igår kväll. Istället undvek jag det med att skylla på att det är fredag. Någon som känner igen sig? Får se om lusten för dessa måsten går bättre idag men det får återstå att se.

Önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Mobilskal / Lampa / Doftljus / Sheet Mask / Nagelfil / CHERRY BLOSSOM HAND CREAM

18 comments / Add your comment below

  1. Så coola bilder! Jag gillar verkligen de högst upp! Jag känner verkligen igen mig, jag skjuter gärna upp saker till en annan dag 😅

  2. Så härliga kollage! Fina bilder 😀 Lät som en härlig fredagkväll fast den inte blev som tänkt, men man måste bara få ta det lugnt vissa kvällar, speciellt fredagar! 😉

  3. Fint collage, vad mysigt det lät att sitta framför TV:n och äta gott. Det ska man unna sig. Tack för senaste kommentaren. Nu ska jag snart krypa till kojs. Är förkyld. kram.

  4. tycker det låter väldigt likt nån som heter ullie ha ha gud alltså sen bara näää ja orkar inte gör det sen ..
    jo man ska ta tillvara när energin är där men den har inte varit däär nu 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.