Gråa hårstrån

Vissa dagar känner jag mig fräsch och vissa inte alls.

Spelar ingen roll om jag har precis duschat, satt på mig smink och har rena kläder på mig. Av någon konstig anledning känner jag mig ofräsch. Mitt hår har redan fått en hårutväxt tillsammans med några gråa hårstrån. Jag skojar inte! Det är liksom tjocka ljusgråa hårstrån som växer ut. Kan vara en av anledningarna till att jag känner mig ofräsch just nu. Har iallafall köpt en toning till håret som ska användas på fredag efter jobbet. Då kommer jag se tio år yngre ut och förhoppningsvis känna mig betydligt fräschare.

 

 

Här ser ni några bilder från i lördags när jag har på mig en mönstrad blus från gina tricot. Har annars svårt för mönster över huvud taget men gillar detta mönster. Här matchar jag blusen med ett par ankelånga svarta byxor. När det blir varmare ute ska jag matcha blusen med en kjol och det ser jag fram emot.

 

 

På dessa bilder syns däremot inte min hårutväxt eftersom jag hade använt en färgad spray som appliceras på hårutväxt. Tycker att resultatet blir bra men gillar inte den där klippiga känslan som sprayen ger. Därför tonar jag hårutväxten och använder sprayen endast vid nödfall. 

 

 

Men ser fram emot en makeover under helgen och det gråa vädret får mig att bli gnällig. Vill ha sol, värme, blommor, vårkänslor och hoppas att solen tittar fram någon gång på lördag eller söndag. 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

  1. Jag började få gråa hårstrån när jag var 25 och nu känns det som att jag har hur mycket som helst xD Brukar sitta och plocka bort dom men det är nog rätt onödigt för de kommer tillbaka lika fort. Nackdelen när man har mörkt hår och de syns mer 😛

  2. Det händer ändå alla till slut, men jag förstår att du vill färga! Jag hittade en antydan till rynka häromdagen och tänkte direkt på botox

  3. Man har sina dåliga dagar. Det har alla. Som jag igår, smutsigt hår, osminkad, snuvig så gick till doktorn och självklart av alla dagar så ska man få en läkarelev som ser ut som en hunk. Aja osminkade sanningen, han blev inte rädd iaf Hahahha

  4. Precis så känner jag också, och jag tror att det faktiskt är viktigt att ha dem också, för då uppskattar man att vara snygg och fräsch lite extra! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.