Att raka bikinilinjen

Jag letar efter en ny metod för bikinilinjen.

Brukar använda en vanlig rakhyvel från Gilliette Venus men har problem med röda prickar. Spelar ingen roll om vilka krämer eller salvor jag använder och det är så irriterande. Förra året provade jag på brasiliansk vax för hemmabruk men aj vad ont det gör. Resultatet blir dock bättre än en rakhyvel eftersom hårstråna tas då bort från roten. Men nu har jag hittat något annat smärtfritt som jag ska testa på.

 

 

Ska nu testa en trimmer från Veet som är anpassad för de mest känsliga områden som bikinilinjen och ansiktet. Det är ett unikt kit för smärtfri hårborttagning av oönskad hårväxt och innehåller två olika munstycken. Den ena för hela kroppen och den andra för ansiktet. 

 

 

Har någon av er testat den?

Funkar den inte bra så funderar jag på att börja använda vax igen. Men för att kunna använda vax måste man först spara ut ganska mycket hår innan användning. Okej det är bara jag själv som lider av det och självklart kan jag stå ut med det. En fråga till! För er som också tar bort hår från bikinilinjen? Vilken metod använder ni?

Återkommer självklart med mina personliga recensioner när jag har testat denna trimmer!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4.

16 comments / Add your comment below

  1. Åh den verkar smart!! 🙂 Jag använder bara vanlig rakhyvel men blir ju gärna röda prickar och kan tycka det är svårt att få bort allt <3

  2. Säg gärna hur den funkar! Har också problem med röda prickar och sist jag vaxade fick jag irriterade hårsäckar så vågar inte göra det hemma igen 🙂 Kram

  3. Jag rakar med vanlig rakhyvel, men hade gärna hittat något annat som gör att jag slipper prickar och att resultatet håller längre. 🙂 kram

  4. Hoppas du blir nöjd! Jag ahr lite hår i ansiktet läängs med kinderna jag skulle vilja ha bort, prova vaxa en gång, men tyckte jag blev så röd i ansiktet efteråt länge att det inte kändes så kul.

  5. Spännande att se vad du tycker 🙂 Jag brukar faktiskt epilera bikinilinjen, trots att det är rätt oskönt, men det håller så länge efteråt

  6. Den har jag också! Fast jag använder den till att trimma mina ögonbryn då jag har så långa strån där om man säger, den och pincett ger perfekta brows 😀

  7. Jag har aldrig testat den. Jag brukar använda veet waxstrips till min bikinilinje, tycker inte det gör så ont och det håller ju länge. Använder även veets hårborttagningskräm och jag tycker båda funkar jättebra. Jag får också röda prickar om jag rakar mig så jag tycker vax och kräm är bra alternativ 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.