Hitta rätt hudvårdsrutin

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Nu har jag börjat med en helt ny hudvårdsrutin!

Då med helt nya produkter från The Ordinary. Har hört så mycket gott om produkterna och därför ville jag testa på några stycken. Det finns som sagt väldigt många att välja emellan beroende på vilken hudtyp man har. Efter att jag hade läst på en hel del så valde jag tillslut några stycken. Det blev en toning och tre olika serum. På första bilderna får ni se vilka jag använder på kvällen och på dom sista vilka jag använder på morgonen. Kommer även beskrivning steg för steg om hur jag använder produkterna. 

 

 

På kvällen:

1. Efter att ha tvättat av ansiktet med valfria produkter. 2. Sedan använder jag The Ordinary glycolic acid 7 toning solution. Fuktar lösningen med en bomullsrondell som jag sedan sveper över ansikte och hals. 3. Låter det sjunka in i huden ordentligt i några minuter. 4. Sedan är det dags för ett serum The Ordinary hyaluronic acid 2 + b5. Som jag applicerar med några droppar över ansiktet. 5. Låter det också sjunka in i några minuter innan det är dags för nästa serum. 6. The Ordinary granactive retinoid 2 emulsion. Som jag applicerar på samma sätt som föregående serum. 7. Efter dessa serum lägger jag på min vanliga kvällskräm. 

 

 

På morgonen:

1. Först tvättar jag ansiktet med valfri ansiktstvätt. 2. Sedan applicerar jag några droppar The Ordinary hyaluronic acid 2 + b5 som jag även använder på kvällen. 3. Efter några minuter applicerar jag The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 på samma sätt som föregående serum. 4. Avslutar med valfri dagkräm.

 

 

En kort sammanfattning om produkterna!

Alla dessa produkter tillsammans ger mig en förbättrad hudton med lyster, återfuktning på djupet, pormaskar minskas, ger en bättre effekt mot tecken på åldrande, balanserar talgproduktionen och minskar finnar.

Jag har bara använt produkterna i en vecka men märker redan att min hy har blivit mycket bättre. Hoppas att det fortsätter åt rätt håll så att jag får min drömhy. Produkterna är inte ens dyra och därför har man råd med flera stycken samtidigt. 

Det finns även mycket mera information om vardera produkt som ni kan läsa om via mina länkar här nedanför.

 

The Ordinary glycolic acid 7 toning solution <— Länk

The Ordinary granactive retinoid 2 emulsion <— Länk

The Ordinary niacinamide 10 + zinc 1 <— Länk 

The Ordinary hyaluronic acid 2 + b5 <— Länk

 

//PUSS

 ♥

20 comments / Add your comment below

  1. Men så bra tips! Måste nog hitta någon ny hudvårdsrutin men grejen är att jag inte vet var jag ska börja då jag verkligen har blandhy deluxe och vill gärna gör en sånt “test” som man kan göra hos vissa som gör ansiktsbehandlingar, för att riktigt se hur min hy är och så 😀

  2. Har bara hört massa bra om Ordinary! Like it & är så nyfiken!
    Svar: Ja eller hur det är helt galet att man kan fixa synen på dom minutrarna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.