Gigantiska fötter

På bilderna där jag sitter ned så ser mina skor gigantiska ut.

Men det lurar liksom ögat när fötterna placeras längst fram på fotot. Att skorna även är vita och har platå gör också att dom ser större ut. Men annars tycker jag att dessa sneakers är riktigt coola.

 

 

Duger som du är!

Annars har jag faktiskt ganska stora fötter för min längd. Är bara 165 cm och storlek 39 i skor. I mina yngre dagar så tyckte jag att det var jobbigt men idag bryr jag mig inte längre. Antingen har jag mognat eller accepterat mig för den jag är? Samma sak gäller min näsa! Har alltid tyckt att näsan är för stor för mitt ansikte men nu tycker jag att den är charmig.

Viktigaste är vad som finns på insidan och vi alla duger precis som vi är!

 

//PUSS 

 

19 comments / Add your comment below

  1. Tja, stl 39 är väl “ingen stl”, ell? Däremot valet som skobärare gör, gör att vissa fötter (skor) ser tjocka och/ell stora ut men nästan allt står ju att finna i “betraktarens ögon” ell hur, inte sant? Smaken sedan är ju som baken, två- och tu-delad :-).. Själv är jag ca 5 cm längre än dig, uppg fr Värnplikten, gillar verkligen det du skriver om “inre”.. Trevlig tisdagkväll nu..

  2. Verkligen snygga skor! Minns när jag var barn hur jag tyckte att mina stora läppar inte passade mitt ansikte. Nu har jag däremot växt i mina läppar och gillar dom. 🙂

  3. Härligt med vita skor, det är vår de!

    För din längd är 39 ganska ovanligt, men du ser längre ut än dina 165 cm så det kvittar ju 🙂

    SJälv har jag st 40!

    kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.