Recension: Mascaran som sitter hela dagen

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

GIVE IN TO TEMPTATION!

Jag visade för er några sminkprodukter som jag hade vunnit via en tävling. Lovade er att återkomma med recensioner och nu har jag testat den ena mascaran som blev Maybelline total Temptation black. Nu kommer mina recensioner med bilder på resultatet.

 

Ögonfransarna får mycket volym och sitter på plats hela dagen. Jag avskyr mascaror som får en att se ut som en tvättbjörn efter någon timme. Den här mascaran sitter jättebra och lämnar ingen färg på huden runt ögat.

 

 

Själva formulan är krämig som ger mjuka och fylliga ögonfransar. Mascaraborstar är viktiga enligt mig och den här är smidig, har täta borststrån som ger ett jämnt resultat på varje frans. 

 

 

Med andra ord!

Det här är en väldigt bra mascara som sitter på rätt plats hela dagen, ger mycket volym, har en bra borste och jag bara älskar den.

Ni hittar denna mascara genom att klicka här <—

 

Återkommer med flera produkter så fort jag har provat dom!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Spetsbody “Perrie” Black / 2. Spetsbody “Perrie” Red / 3. Låga Buffaloskor, Black N Gold / 4. Låga Buffaloskor, Black / 5. Låga Buffaloskor, White / 6. Klänning “Buckle Belt”, Black / 7. Klänning “Buckles Belt”, Neon / 8. Klänning “Utility”, Champagne / 9. Byxor “Sheen In Black” / 10. Off Shoulder Body, “Sister Snake”

18 comments / Add your comment below

  1. Alltså vilka jädrans fula kläder!!! Skulle aldrig någonsint ha något av dem och inte skulle jag länka det via min blogg heller *lol* Näää det var lite desperat… Fast visst smaken är som baken som delar sig!

  2. Ja riktigt underbart 😀
    Åh den låter ju riktigt bra!!

    Haha Buffalo har jag flera par av hemma, har kvar från när jag var yngre och det var populärt 😀

  3. Tack för tipset babe 🙂 Du är så fin <3 sv; Ja de känns så bra att man bara kan släppa allt skit och allt groll och fortsätta blicka framåt 🙂 annars kan man ju lika gärna lägga sig och dö 🙂 Kram <3

  4. sv; Jag märker då skillnad efter varje tandborstning, håller man sig unda snus kaffe mm så kanske det blir bättre resultat 🙂 men jag kan inte låta bli båda eller coca cola så haha xD

  5. Tack för tipset på mascaran! Har tröttnat på den jag använt under en längre tid, så ditt tips kom som en skänk från ovan 😊 Kramar fina du 💖

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.