Bättre och sämre dagar

Nu har aprilvädret redan börjat i förväg!

Nu känns det iallafall som det och jag blir aldrig förvånad längre om hur dagens väder har att bjuda på. Förra året 26- 27 mars fotograferade jag från samma utsikt på jobbet. Vädret skiftade då rejält på bara två dagar efter varandra. Hittade bilden på min telefon och här får ni se den igen. 

 

 

Är så trött på varma vinterkläder och saknar att kunna klä mig i lättare ytterkläder. Men snart är vi där då det inte är långt kvar längre!

 

 

God morgon finisar!

Den här veckan hade verkligen en tuff start men kan tyvärr inte gå in djupare på det. Därför har jag varit extra trött och inte haft min normala energi till bloggen. Trötthet i hjärnan gör så att all inspiration försvinner samt att det blir svårare med skrivandet. Att skriva bra inlägg på ett bra formulerat sätt.

Har iallafall delat med mig av några tips och mer av det kommer att dyka upp här i dagarna. Tanken var att jag ville skriva mer djupa inlägg om min psykiska ohälsa. Tyvärr kan allt inte alltid bli som planerat. Men så fort orken kommer tillbaka ska jag ta tag i det. Började faktiskt med att skriva ett sådant inlägg igår och blir jag nöjd så publiceras den redan imorgon. Idag känns det betydligt bättre än för några dagar sedan och därför orkade jag skriva om det. Vi alla kan ha bättre eller sämre dagar då det bara är mänskligt. Just nu tänker jag mest på att vi närmar oss våren och det ger mig mera positiv energi. 

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. Fin du! Skönt att du fått lite energin tillbaka. Tycker verkligen att du ska skriva och dela med dig om din psykiska ohälsa. Det är så många som mår dåligt och ingen ska känna sig ensam och inte du heller❤️ Kramar till dig

  2. Håller med, riktigt aprilväder redan nu! Man vet aldrig riktigt vad man har att förvänta sej. Här i Norrköping är det snö, vinter och minusgrader igen. Från att ha varit sol och tio plus liksom, haha. Galet. Man får passa sej nu så man inte blir sjuk när det skiftar sådant!
    Supersnygg outfit förresten!

  3. Ja vädret denna vinter har varit svängit värre, tur det snart är vår , har aldrig längtat så mkt efter värmen som jag gör nu, fryser som mest hela tiden ,kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.