Alla dessa semlor

Tror att ingen missade fettisdagen igår.

Eller snarare att det var den dagen för alla gillar inte semlor. Men nu för tiden finns det så många olika typer av semlor som semmelwrappen, prinsessemlan, vaniljsemlan, korv med bröd-semlan, wienersemlan, nutellasemlan, smoothie och mycket mer. Jag personligen föredrar den traditionella semlan med mandelmassa och grädde. Är däremot inget freak av just semlor men stoppar gärna i mig en om året på just fettisdagen. På jobbet blir vi ändå bjuda på semlor varje år och det tackar jag inte nej till.

Visste ni att i Sverige äts det årligen cirka 40 miljoner semlor. Helt galet!

 

 

En dålig bortförklaring!

I år ska jag däremot inte baka några semmelbullar som jag annars har gjort nu några år i rad. För det blir alltid så många bullar över och hela frysen är proppfull med en massa annat som tar plats. Måste kolla igenom frysen ordentligt och rensa någon dag när tiden finns. Eller det är bara en dålig bortförklaring från min del eftersom det tar inte så lång tid att gå igenom frysen.

Ikväll när jag kommer hem från jobbet! Öppna frysen och rensa! Utan några löjliga undanflykter.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

13 comments / Add your comment below

  1. Blev lite förundrad över att inte “min” chef hade tänkt på det, det var ju “FETTISDAGEN” igår och hon arb ju m människor i olika kriser och riktigt svåra perioder i sina liv sedan hade vi ett snabbt inplanerat s.k APT möte och ingen tanke på oss personal heller där men, men det talar mer om henne än om oss, ;-).. Själv köpte jag en iaf i min ensamhet och idag är det min f.dag och jag tänker fira STORT, trevlig dag önskas fr Djursholm..

  2. Blev lite förundrad över att inte “vår” chef köpte semlor till arb platsen, hon arb ju m människor i kris och i svåra perioder i sina liv, det var ju ändå FETTISDAGEN igår, ej heller på det hastigt inplanerade s.k. APT mötet fick vi personal ngr.. men men det talar mer om henne än om oss, ell hur? Men jag ordnade en iaf till mig själv i min ensamhet, det är ju en STARK TRADITION! Men idag tänker jag dock fira lite större, min f.dag som det är.. Trevlig dag önskas fr Djursholm Ösby, ;-)..

  3. Det är ju så tråkigt (och kallt) att rensa frysen haha! 🙂 Inget större fan av semlor, men en ska väl kunna slinka ner även i år 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.