Nya gröna växter

Efter nyår slängde jag mina växter i köket eftersom dom hade dött.

Dom fick ersättas tillfälligt med plastblommor för att det inte skulle se så tomt ut. Men nu har jag äntligen köpt två nya växter och det ser mycket bättre ut. 

 

 

En i varje fönster.

 

 

Jag gillar som sagt inte när det ser för plottrigt ut och därför har jag bara en blomma i varje fönster.

 

 

Snart ska jag byta ut dom lila tabletterna mot ljusrosa. Brukar byta ut färger varje säsong för att få lite förändringar. Inga direkta stora förändringar men så lite kan göra så mycket.

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt med lite nya växter 🙂 Jag älskar gröna växter och att fylla hemmet med massa levande växter, det gör verkligen så mycket för hemmet.

  2. Det är de små detaljerna som bygger upp en större helhet ju ^^… min enda levande växt välkomnade sig med sin död! Kändes sorgligt men har man inte avrit hemme i sitt egna bo i många månader så får man nog vänta med det *S* Liiite sur på mig själv var jag dock eftersom jag kunde ha bett (och själv kunde ju ha tänkt *tycker jag iaf*) min granne att vattna på växten när den ändå tittar till boet!!! Ha en TREVLIG VECKA, kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.