En ny vecka men längtar till helgen

Måndag morgon och en ny vecka!

Helgen bara försvann lika fort som alltid och nu inväntas en ny arbetsvecka. Ska komma igång med träningen igen efter min lata helg. Skulle egentligen träna igår men klockan bara drog iväg. Men nu är all träningsvärk borta och det ger mig dåligt samvete. Får som sagt ta igen det nu under veckan. 

 

 

I fredags efter jobbet köpte jag en ny vårjacka till min dotter som hon ville ha. Förra veckan var riktigt varm men den här veckan ska det vara mer regnigt. Riktigt trist och jag passade även på att köpa en ny paraply. Det är lika bra att alltid ha ett paraply i väskan för beredskap.

Herregud vad jag längtar till helgen för då kommer en kompis till mig. Hon kommer på fredag och stannar kvar till söndag. Ska bli riktigt kul för det var sjukt längesedan vi sågs. Vi har alltid roligt ihop och garvar hela tiden. På lördag ska vi äta tacos och kolla på melodifestivalen finalen. Hoppas att rätt låt vinner den här gången men man vet aldrig hur det slutar. Tänkte även köpa lite bubbel som vi kan dela på för det är så himla gott. Ska ta alla mina ärenden på fredag efter jobbet eftersom hon kommer runt halv sju på kvällen.

Önskar er alla en grym start på denna vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

15 comments / Add your comment below

  1. Mmmm, so do I, the weeeekend, 👍.. Keep focus, stay loyal, join the movement and love what you’re doing, 😇..

    …but first we’ve to take the days between, trevlig måndag nu..

  2. Ja det är ju de 😀
    åh jag är precis likadan. Så länge träningsvärken sitter i så är det ok att chilla lite, men man vill gärna ha den där för att göra sig påmind om att man faktiskt har tränat, så fort den försvinner så känner man sig lat 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.