Ansiktsmask

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Här om dagen skrev jag bland annat om att jag gillar att använda ansiktsmasker.

Därför tänkte jag faktiskt tipsa om en mask för er. Den här rekommenderar jag inte till er som har känslig hud. Men den Passar perfekt till min feta hy som dessutom har sjukt mycket pormaskar.

 

 

Den här ansiktsmasken kommer ifrån Sencebeauty som effektivt rengör porerna och tar bort pormaskar. Själva masken är svart och jag brukar låta den sitta tills den har torkat in ordentligt. Sedan drar man bort masken och det kan göra lite ont om man är känslig. Men jag tycker inte det gör ont och hyn känns len och fräsch efteråt. 

 

 

Du hittar denna ansiktsmask genom att klicka här <—

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.