Andra chansen

Igår kväll blev det andra chansen!

Vi kollade på melodifestivalen då det var andra chansen och samtidigt åt vi en massa gott. Blev sjukt mätt i magen och känner av det även idag. 

 

 

Hade inga direkta förväntningar av andra chansen och hade gärna missat programmet. Men eftersom barnen ville se så fick jag offra mig.

 

 

Jag offrade mig för melodifestivalen godis och det var helt klart värt. Jag tycker personligen att Nano eller Lisa Ajax skulle vinna hela melodifestivalen för låtarna är helt underbara och så musikaliska. Får sjukt mycket gåshud när jag lyssnar på låtarna. Men som vanligt röstar alltid svenska folket på hel fel låt. Undantag Loreen och Måns Zelmerlöw. 

 

 

Min son la en massa söta gosedjur runt omkring sig. Jag låg bredvid halvdöd och somnade till vid flera tillfällen. Tyckte annars att den mörka manliga programledaren Kodjo Akolor var snygg att titta på då det blev lite ögongodis. Sonen diggade däremot att Sarah Dawn Finer som hade häftiga kläder på sig och frågade mig om jag vill ha likadana haha. Nja tänkte jag och svarade ärligt att jag klarar mig utan dom. Som sagt så somnade jag tidigt igår och idag ska jag ta igen min dag.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

26 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker typ alltid att fel låtar vinner. Och sen tycker jag att det har blivit så mycket blaj. Typ “roliga” låtar som yngre människor gör och gillar att festa till, men inget som hör hemma i Mello (nu känner jag mig gammal XD)
    Själv tyckte jag Andreas Johnsson och Anna Bergendahl var bäst i andra chansen, och som alltid med mina favoriter så får de möta varandra så endast en av dem kan gå vidare ändå 😛

  2. Ärligt talat har jag inte följt melodifestivalen i år. Men igår hörde jag lite i bakgrunden då min make tittade. Kramis

  3. Än så länge har svenska folket röstat rätt eftersom både Nano och Lisa är vidare till finalen. Men mysigt att barnen fick se melodifestivalen och att ni hade snacks för kvällen! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.