Att vara vid medvetande

Min hjärna går ofta i högvarv och är expert på att grubbla!

Händer alldeles för ofta och det är inte bra för själen i längden. Många gånger kommer det massor av onödiga tankar som bara går runt i en enda ond cirkel. Det bästa är att jag ändå är medveten om problemet för då blir det genast mycket lättare att bryta mönstret. Nu på senaste tiden har jag kommit på mig själv flera gånger och det ska jag skriva lite närmare om.

 

 

När jag kommer på mig själv så försöker jag självklart att tänka på något helt annat. Är jag hemma kan jag lyssna på en podd, titta på tv eller blogga. Fysisk träning är också något som underlättar och speciellt om jag behöver få ur mig mina inre aggressioner. 

 

 

Detta får mig att må bättre!

– Regelbunden fysisk träning.

– Umgås med människor som ger positiv energi.

– Göra saker som jag mår bra av.

– Ta hand om mitt utseende och mitt inre mående.

 

Då går jag genast åt rätt håll i mitt mående!

Känner verkligen att fysisk träning ger mig endorfiner och älskar känslan. Jag har ingen kontakt med negativa människor utan satsar på nära och kära. Är det dagar som jag inte orkar umgås med någon så gör jag inte det. Tvingar mig inte på saker som jag egentligen inte vill göra. Angående utseende så menar jag att se välvårdad ut, att lägga en ansiktsmask, ta ett härligt skumbad, smörja in mig med bodylotion med en favorit doft, ta hand om håret och klä mig i trivsamma plagg. 

 

 

Det allra viktigaste!

Även om det är mycket i mitt liv som fattas så är jag tacksam över det jag redan har. Det är upp till mig själv om mitt välmående och det är bara jag själv som kan styra åt rätt håll. Försöker att göra det bästa av situationen och att vara så positiv som möjligt. Mitt mående varierar från dag till dag men det här är iallafall några av mina mål.

Vissa dagar kanske jag inte klarar det lika bra som andra men det viktigaste är att vara vid mitt medvetande. Inte tänka på allt skit som har hänt, inte grubbla på saker som kan eller kanske ska hända i framtiden. Istället ska jag vara här och nu och leva i nuet! 

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Måste börja med att säga WOW vad fin den outfiten var på dig!! Och därefter – tack för dina tips vännen!! Är inne i en period där jag själv är låg och grubblar en hel del. Så tack för alla tipsen!! KRAM <3

  2. Först och främst tänk på din hälsa både till det inre och yttre. Jag gör bara som passar mig in och tvingar mig inte till det som jag alls inte känner för. Varför ska man umgås med människor som är energibovar…
    Ha det bra vännen🤗
    Kramiz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.