Mina sju favoriter

Här visar jag mina favoriter!

Det blev sju stycken favoriter den här gången som jag gillar extra mycket just nu. Vissa har ni redan sett och vissa inte men nu får ni se dom igen.

 

Vi börjar med min personliga almanacka som jag har designat själv hos personligalmanacka.se. Har även pyntat den med en massa gulliga klistermärken för att göra den ännu mera personlig och färgglad. 

 

En scarf med ormskinnsmönster som är vårens hetaste mönster. Kommer att antingen knyta den runt halsen, i håret eller på väskan. Är verkligen nöjd över den och självklart blir scarfen vårens accessoar för min del. 

 

Här blev det två i ett på samma bild. Ett armband med bling bling från Lily and Rose och en stilren klocka från Olivia Burton. Gillar speciellt att bära dom två tillsammans. 

 

Ett par svarta klassiska pumps från Mango. Längtar tills jag kan börja använda dom på riktigt och vill vänja mig med att gå i högre klackar nu till våren.

 

Älskar att bada skumbad under dessa kyliga dagar och då allra helst med badskummet från Rituals. Doftar så himla gott och den ger mycket skum. 

 

Min favorit jacka från H&M som är otroligt gosig och skön på. Kan inte heller sluta att klappa den haha. Längtar tills det blir varmt nog att kunna börja använda den.

 

Sist men inte minst mina absoluta favorit träningskläder från Stronger. Dom är sjukt snygga, bekväma, sitter som smäck och helt underbara.

Det var en liten sammanfattning om mina absoluta favoriter som jag har just nu.

 

Igår grinade jag floder!

Lyssnade på Kenza och Danis senaste poddavsnitt med ” alkoholmissbruk och ett farväl “. Kenza hade skrivit en djup text från sitt hjärta efter sin pappas död. Hon läste upp den på podden med inlevelse och jag grinade som bara den medan jag lyssnade på berättelsen. Har också förlorat min pappa och därför blev det så mycket känslor från mig. Kan verkligen rekommendera avsnittet för den måste ni bara lyssna på!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Necessär / 2. Scrunchie / 3. Diadem / 4. Örhängen / 5. Mobilskal / 6. Klänning / 7. Bh / 8. Skjorta / 9. Playsuit / 10. Linne / 11. Sko / 12. Kilklackar / 13. Loafers / 14. Boots

12 comments / Add your comment below

  1. Jag har inte heller lyssnat på poddar allt för länge. Började för snart ett år sedan när vi åkte mellan städer i Asien. Då var det ibland riktigt långa bussturer vilket poddarna hjälpte till att göra lite roliga 😀

    Kul inlägg och jättefina saker 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.