När magkänslan funkar som bäst

Det här med att följa magkänslan!

Ibland när jag shoppar händer det att jag får beslutsångest. Det kan vara något som jag bara känner wow i första ögonkastet och sedan i nästa sekund bli osäker. ” Behöver jag verkligen det här? ” ” Vad ska jag ha den/det till? ” ” Måste jag ha det här just nu? “

Det är frågor som oftast just då dyker upp i mitt huvud. Svarar jag nej på alla frågorna så kommer nästa frågor som lyder såhär! ” Men jag kanske ångrar mig? ” ” När jag kommer tillbaka är kanske det slut? “ Det är då jag får beslutsångest.

Visst har det hänt många gånger att jag har ångrat mig och tagit helt fel beslut. Att jag ångrade mig efteråt och det brukar jag fundera på ibland.

 

 

Ett exempel på en sak som inte direkt var någon stor grej!

Jag var inne och handlade inne på Netto. Hade innan dess sett på reklambladet att det skulle komma in stora plastblommor som såg så fina ut. Jag plockade ihop en bukett som bestod av tre stycken blommor och tre stycken kvistar med gröna blad. Som ni ser på bilden ovanför!

Då kom dom där första frågorna, jag tänkte efter, sedan kom dom andra frågorna, jag tänkte efter. Till slut kände jag hur tankarna bara snurrade i en cirkel som aldrig tog slut. Då bestämde jag mig för att lyssna på magkänslan. Ville ju faktiskt ha dom från början! Beslutet blev att jag köpte dom och behöll kvittot ifall jag skulle vilja lämna tillbaka dom.

Nu sitter blommorna i en hög vas och är så vackra att titta på. Vasen har varit oanvänd i flera år och nu kom den äntligen till användning igen. Ångrar mig inte en sekund och det var tur att jag då lyssnade på min magkänsla.

Lyssnar ni på eran magkänsla vid olika beslut?

 

//PUSS 

 

14 comments / Add your comment below

  1. Jag brukar alltid avvakta innan jag köper något. Impulsköp är aldrig bra. Ofta när jag går tillbaka och kollar så tycker jag inte om plagget lika mycket så det är ett bra tips 😉

  2. I mitt fall som jag skriver om i mitt senaste inlägg så är det klokt att lyssna på magkänslan.Tack för kommentaren och ha en trevlig helg. Kram.

  3. Kan verkligen känna igen mig, har sån beslutsångest för vissa saker och det är hur jobbigt som helst! Men det brukar vara så att man inte ångrar sig när man väl köpt det 😀 <3

  4. Håller med dej 🙂 Ibland ser man ju typ nåt man vill ha och sen avvaktar man lite och sen när man bestämt sig är det försent för då är det slut :/ Kraam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.