Fluffiga jackan

Här är jackan som jag visade för er här om dagen.

Fast här har jag på mig den. Älskar den massor och jackan är så go, skön och mysig. Så fort det blir varmare ute kommer den här jackan bli väldigt välanvänd. 

 

 

Det blåste en hel del när jag fotograferade dessa bilder att luggen bara försvann. Annars trivs jag väldigt bra i min nya lugg när den väl vill ligga på plats.

 

God morgon på er föresten!

Redan mitt i veckan och nyss skrev jag att det var måndag. Dagarna går verkligen läskigt fort och det känns som om all tid spenderas på jobbet. När jag väl kommer hem hinner jag bara träna, städa kaninburen, äta, duscha och sedan är det redan läggdags. Då ligger jag alldeles för länge med datorn eftersom det är lätt att fastna i något. Att träffa vänner under veckodagarna finns det ingen tid till och på helgerna vill jag hinna pyssla med hemmet. Återhämtning prioriterar jag också och den här helgen kommer det att bli mycket sömn. Väldigt behövligt och längtar redan. Tycker att det är så skönt att ha ett rent hem när barnen kommer till mig.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

 

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.