En närmare titt på vinsten

Annars otur i vinst!

I fredags skrevs ett inlägg om att jag har vunnit en vinst. Hade då hämtat ut paketet och skulle återkomma med vad paketet innehöll. Det var en tävling hos bloggerskan MalinKristine som hon hade under julen genom en julkalender. Blev jätteglad för jag brukar aldrig annars ha tur i vinst. Det var flera produkter från Maybelline och nu ska jag skriva lite närmare om produkterna. 

 

 

Vi börjar då från vänster sida!

Master Fix Powder: Är ett genomskinligt, lätt löspuder som förseglar makeup, mattar ned och ger en lätt täckande finish. Kan användas för sig eller över makeup.

Tattoo Brow Pomade: Det är en bryn pomade med en vattenfast, smudge-proof formula som håller i 24 timmar. Kan byggas upp lager på lager beroende på om man vill ha en naturlig eller en mer dramatisk look. Det medföljer även en dubbelsidig borste.

Color Sensational Lipstick: Fick två läppstift i mattande färger då den ena är mer neutral och den andra mer färgstark.

Colossal Big Shot: Är en vattenfast mascara som innehåller kolsvarta pigment som får fransarna att se extra svarta och intensiva ut. Ger massor av volym från rot till topp och har en volymgivande borste med böjda borsthår.

Total Temptation Black: Är en mascara som ger en fyllig och tät fransrad med maximal volym. Innehåller kokosextrakt och vårdar ögonfransarna så att de växer sig starkare, för en dubbel effekt.

Superstay Photofix 24 Foundation: Är en foundation som ger extra lång hållbarhet och hög täckning. Samtidigt som formulan känns skön mot huden och låter den andas. 

 

 

Tyvärr kom vinsten en aning försenat och därför fick jag några extra produkter. Det blev båda läppstiften och den vattenfasta mascaran. Jag personligen tyckte att det inte gjorde något för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 

 

Jag säger bara WOW vilka grymma produkter! Det här är ändå produkter som jag behöver och ser fram emot att prova allt. Återkommer då självklart med recensioner.

 

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.