En vinst

Strålande sol och helt underbart!

Vaknade för ett par timmar sedan av solsken och då studsade jag ur sängen av glädje. Om vardagarna missar jag alltid solen eftersom jag då jobbar. Får ta tillvara under helgerna men då gäller det att solen får titta fram. Äntligen för nu gör den det!

 

 

Har nu druckit upp mitt kaffe och läst en massa bloggar. Om en stund ska jag göra mig iordning och sedan bege mig ut på en promenad. Måste passa på för imorgon kanske det är mulet igen. Kollade nyss på klockan och såg att det redan har gått två timmar och fattar inte vart tiden tar vägen? Nu måste jag strax sätta fart men först en liten tjuvtitt!

 

 

En vinst!

Igår hämtade jag ut ett paket som innehöll en vinst som jag ska visa närmare på här i dagarna. Jag personligen brukar aldrig vinna något och blev otroligt glad över vinsten. Väldigt välbehövliga produkter och ser fram emot att få prova på allt. Återkommer med bilder och recensioner!

Vill fotografera produkterna i köket där det bästa ljuset finns men måste vänta tills solen flyttar på sig. Nu strålar solen över hela köksbordet och då blir bilderna så skuggiga. Vill också hinna fotografera några outfits men får göra det efter promenaden.

Önskar er alla en fantastisk dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

15 comments / Add your comment below

  1. Helt fantastiskt vad varm och skön solen är idag, så typiskt att jag måste vara inne just idag av alla dagar för att fixa inför morgondagens resa. Suck!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.