Varmt skumbad

Älskar varma skumbad under vintern!

Det är något som händer betydligt oftare under vinterhalvåret och igår kväll tog jag mig ett varmt skumbad. Med levande ljus samtidigt som jag lyssnade på en podd. Riktigt avkopplande och så himla mysigt.

 

Fick i julklapp rosa badsand som gör vattnet rosa och badskummet från Rituals fyndade jag på mellandagsrean.

God förmiddag mina finisar!

Nu har all snö nästan försvunnit men ändå är det otroligt halt på vägarna. Höll på att halka flera gånger i fredags när jag promenerade genom stan efter jobbet. Bilderna som jag visade igår från förra helgen skulle se helt annorlunda ut idag. Får se om jag vågar bege mig ut på en promenad lite senare idag. Annars kör jag ett träningspass här hemma för under veckan kanske jag inte hinner med någon träning alls. Har barnen nästa vecka och då blir dagarna mer intensiva. Ska sätta mig ner strax med min almanacka för att planera in veckan samt vad vi ska äta till middag. Ungarna får se matsedeln på måndag när dom kommer och har dom mera förslag så får dom gärna göra några ändringar. Sedan går vi till affären och storhandlar inför veckan. Skönt att få allting gjort i början av veckan för då behöver vi inte fundera på vad vi ska äta varje dag.

Nu ska jag återgå här men önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Visst är det behövande med ett bubbelbad under vintern. Trevligt att barnen får ta del av veckans matsedel. Jag förstår att det inte blir någon träning när dina fina kommer. Trevlig kväll
    Kram

  2. Åh är badskumnet från rituals bra ? Visst e det läskigt när det är halt ute fy man e livrädd att slå på ändan 🤪skönt med planering 👍kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.