Profilbild på Facebook

Nu är det äntligen bytt!

Jag var så trött på min profilbild och bakgrundsbild som jag har på Facebook. Inte för att jag aktiv där men kände ändå för något nytt. Valde en bild som togs på julafton och en bakgrundsbild från en härlig promenad. Här ser ni hur resultatet blev!

 

 

Det här får duga så länge.

Eftersom mina barn inte vill synas på bilder längre så kan jag inte ha dom med. Många har profilbilder tillsammans med sina barn men nu är det många år sedan jag kunde ha det. Respekterar mina barns val och detsamma gäller om vilka bilder som läggs upp på bloggen.

 

Jag kom på en rolig sak angående bilder!

Eller som var mer ironisk. För något år sedan la mamma ut bilder på mig och min syster när vi var små bebisar. En av bilderna var på min syster då hon ligger på mage helt naken. Alltså hon var ett spädbarn men syrran la en kommentar som löd såhär: ” Sluta att lägga upp nakenbilder på mig! “ Haha och det var så klockrent.

Härligt att det är veckans sista arbetsdag idag och snart väldigt snart tar jag helg. Jobbar till klockan 15 men dagen kommer att gå lika fort som alltid så därför känns det ändå väldigt snart. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1.Mobilskal / 2. Plånbok / 3. Solglasögon / 4. Kuvertväska / 5. Scarf / 6. Mugg

8 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.