En spontan middag

Ibland blir det spontant och det gillar jag.

Att vara spontan har jag varit dålig på men det är något som jag jobbar på. Det är ett av mina mål detta år.

När mina barn inte är hos mig så kan jag äta exakt vad jag vill. Sushi är något som jag har suktat efter sjukt länge och det finns inga sushi ställen där jag bor. Men i Örebro där jag jobbar finns det hur många ställen som helst. Därför fick jag mig ett ryck med att köpa hem sushi. Tog bara en promenad genom stan och en buss senare hemåt. Svårare än så är det inte och varför har jag inte gjort det här tidigare? Nu får det bli ändring på det här framöver. Stället heter Sushibaren och har ett väldigt gott rykte.

 

 

God kväll finisar!

Ikväll blir jag helt ensam hemma buäää! Nä så farligt är det inte. Tänkte passa på att göra saker som jag ligger efter med, ska samtidigt lyssna på poddar och självklart äta sushi. Då blir det i vardagsrummet till någon film på Netflix. Mys mys! Är så sjukt trött efter den här arbetsveckan och behöver en slapp kväll för mig själv. Kanske även tar ett härligt skumbad senare ikväll? Vi får se vad som händer och sker.

Men nu önskar jag er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

11 comments / Add your comment below

  1. åh va mysigt med så spontanitet
    o suchi gillar ja men den bästa har stängt så tråkigt
    köp du me lite mera mat hem när du kan sånt ger exttra krya åt kanske lördagen eller en vanlig kväll så mysigt

  2. Så mysigt att få göra precis som man vill 💕💕sushi e ju så himla gott , hoppas kvällen är bra för dig💕här kommer jag inte in i min blogg 😫kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.