Sommarens smidigaste väska

Något som jag saknade i somras var faktiskt en magväska.

Är så smidigt att använda när det är bara småsaker som ska med som en telefon, nycklar, inköpslista och bankkortet. Att ha tillgång till fickor när det är varmt ute händer inte ofta. Inte för min del iallafall. Då blir det antingen en klänning, linne med en kjol eller ett par shorts. Även om jag bara ska cykla iväg en liten tur mot stan eller tar en skogspromenad. Då är magväskan ett smart alternativ.

 

 

När jag fick syn på den här magväskan föll jag pladask. Lagom stor, snygg modell och älskar mönstret. Just den här väskan finns även i andra färger ifall ni undrar.

 

 

Okej jag sponsrar inte Mango trots att jag har visat flera godbitar på senaste tiden från samma märke. Men den här väskan kommer faktiskt också från Mango.

 

 

Allt från Mango!

Som ni har sett tidigare så blev det ett par klassiska pumps, en scarf, tre tröjor till sonen och den här magväskan. Det är så synd att Mango inte har en fysisk butik i Örebro för då hade jag blivit stamkund där haha. Eller när jag tänker efter! Nej det hade säkerligen blivit dyrt i längden och nu ska jag undvika hemsidan för annars kliar det i fingrarna igen. 

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. jättefin o praktisk, men får panik av orm mönster jag fixar inte det pga min fobi;) helt sant.. men ska köpa mig en annan enfärgad:)perfekt för hundpromenaden också.kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.