Alla hjärtans dag i ensamhet

I år blir det fjärde året i rad som singel på alla hjärtans dag.

Som jag har skrivit tidigare så kommer barnen att vara hos mig och då ska vi hitta på något mysigt. Dom är viktigaste för mig men självklart saknar jag även en vuxen mans sällskap. Såg att H&M Home har fått in en jättesöt rosa hjärtformad kudde! Den skulle jag vilja ha i min säng för att kunna krama om när jag känner mig ensam och ledsen. Skulle passa mig perfekt som älskar rosa och gosiga saker. 

 

 

Många mår dåligt!

Jag vet att det finns många andra singlar där ute som också längtar efter en partner. Att bli påmind varje år om det av all reklam inför alla hjärtans dag kan bli för mycket. Vissa mår helt enkelt inte bra av det och därför har jag aldrig gjort någon stor grej av det. Inte ens när jag hade en partner. Det räckte med någon blomma, en god middag eller bara lite mys tillsammans. Att säga dom tre kärleksfulla orden ska komma spontant vilken dag som helst och inte bara en gång om året. Men vi alla är ju olika och det är upp till var och en om hur man vill fira dagen. Inget mig emot men det här var bara några personliga tankar från mitt hjärta.

This post contains adlinks from Adviral

 

Men till er andra som föredrar gulliga presenter på alla hjärtans dag!

Jag personligen skulle bli överlycklig om jag skulle få den söta rosa kaninen nummer 1! Älskar ju kaniner och speciellt i rosa färg om det är ett gosedjur förstås. Den skulle matcha fint ihop med kudden från H&M.

Här nedanför ser ni två kollage med gulliga presenter och länkar hittar ni under kollagen.

 

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

 

 

ROSE QUARTZ CRYSTAL – iPhone Case / HJÄRTFORMAD CHOKLADASK / EDBLAD ARMBAND / GLITTER LÄPSTIFT / LOVE YOU MUGG / NALLE BUD

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

  1. Jag brydde mig inte alls om alla hjärtans dag när jag var singel, då glömde jag ofta bort att det ens var alla hjärtans dag den 14e februari. Nu när jag är i ett förhållande så har det blivit en viktigare dag, men främst för att det ger oss en anledning att gå ut till en finare restaurang och äta god mat haha 🙂

  2. Håller helt med dig. Jag har varit i ett förhållande i elva år och vi har aldrig firat denna dag😅 Vi uppskattar varandra 365 dagar om året istället😉 Nja, det kanske var att ta i men du fattar grejjen.

  3. Jag säger jag älskar dig varje dag till min sambo, men tycker ändå att det är fint att visa lite extra uppskattning på vissa speciella dagar 🙂 kram

  4. vi brukar alltid fira alla hjärtans dag med familjen / vänner osv! Tycker att det känns så “töntigt” att begränsa till par, liksom fira med en bästa vän eller familj om du är singel liksom! 😀 Tycker att det är en mysig dag för det mesta 😀 (och ja du borde köpa kudden, så fin!!) 😀

  5. Så söt kudde! 🙂 Min sambo och jag brukar passa på att gå ut på restaurang när det är Alla Hjärtans Dag, blir lite vardagslyx <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.