Snygg frisyr på under två minuter

En frisyr på mindre än två minuter.

Beroende på hur snabb man är såklart! Jag visade för er en väldigt enkel vardagsfrisyr förra veckan och lovade att återkomma med om hur jag gjorde den.

På morgonen när jag gör mig iordning inför jobbet vill jag att allt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Har nyligen kommit på en frisyr som jag inte alls har tänkt på tidigare. Inget direkt märkvärdigt men fick många komplimanger på jobbet av kollegorna. Frisyren funkar för personer med långt hår.

 

 

Nu ska jag visa för er steg för steg om hur jag gjorde frisyren!

1. Efter att ha borstat igenom håret samlar jag allt hår i nacken. Sedan gör jag en ögla av håret i nacken med en gummisnodd. Ser till att öglan inte blir alltför stor.

 

 

2. Håret som hänger utanför snurrar jag runt öglan. Dock inte alltför spänt om det ska se en aning slarvigt ut.

 

 

3. Fäster på några hårnålar och vips är frisyren färdig. För att få frisyren en aning fylligare drar jag lite i håret som avslutning. Lite hårspray på det också för då håller frisyren sig snygg hela dagen.

 

 

Mycket enkelt att göra och perfekt för dig som har bråttom på morgonen eller har helt enkelt en dålig hårdag!

 

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

  1. i det enkla bor det vackra stämmer så bra =) jätte fint verkligen min ebba gillar att ha en liknade enkelt o så fint hon gör typ nästan samma men det sista rar hon en ögla till med annan snod

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.