Ormskinnsmönster

Att ormskinnsmönster har blivit en stor trend har förmodligen ingen missat.

Iallafall nu till våren! Jag personligen gillar mönstret speciellt på accessoarer och har nyligen skaffat mig en scarf. Här har jag knutit fast den på min handväska som en snygg detalj. Hittade scarfen hos Mango för endast 129 kr. Kap kap kap!

 

 

Tycker att scarfen passar ihop med väskan färgmässigt.

 

 

Ger även väskan ett lyft.

 

 

Scarfen blir även snygg att knyta runt halsen eller i håret på flera olika sätt. Med andra ord blir det här en väldigt välanvänd accessoar för mig här framöver. Om ni också gillar ormskinnsmönster på endast accessoarer så vill jag tipsa er om den här snygga scarfen från Mango.

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. ELIZABETH ARDEN Läppstift TULIP / 2. VINTAGE TULIPS Fashion Power Bank / 3. Royal Copenhagen påskägg Tulpan / 4. VINTAGE TULIPS Fashion Cable

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.