Sexiga underkläder för min skull

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

Här får ni se min favorit bh!

Älskar bh:n med varken vaddering eller byglar. Då blir det genast mycket skönare och perfekt att ha under myskläderna. Älskar detaljerna med snörena ovanför bysten som gärna får skymta fram. Som ihop med ett enkelt svart baslinne med smala axelband med denna bh under.

 

 

Bara för min skull!

Jag personligen har alltid älskat snygga och sexiga underkläder även om jag inte har någon partner. Använder ändå inte underkläderna för någon annans skull utan gör det endast för min skull. Har hittat jätte många snygga underkläder på flera olika hemsidor på senaste tiden. Ska plocka ut några av mina favoriter och visa för er i ett kollage här framöver. 

 

 

Om du vill ha en likandan bh som mig så hittar du den genom att klicka här <—

OBS! Bh:n finns även i flera andra färger ifall ni undrar.

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.