Stackars liten

Onsdag morgon och redan mitt i veckan!

Den här veckan har varit lite annorlunda hittills. Min dotter stannade en extra natt hos mig och det var verkligen tur. För i måndags kväll hade sonen blivit magsjuk hemma hos sin pappa. Då beslutade vi självklart att våran dotter får stanna hos mig tills han har blivit frisk. Inget mig emot att få några bonusdagar med tösen men Stackars liten som åkte på den fruktansvärda sjukdomen.

 

Varje kväll har jag och dottern kollat på youtube tills vi somnar för natten. Finns verkligen så mycket roligt att titta på. Här ser ni föresten en outfit från i helgen som var.

 

 

Angående i måndags!

I måndags hörde jag att det var årets deppigaste dag och har aldrig hört talas om det tidigare. Har ni det? Jag personligen kände inte direkt av det förutom att jag tyckte det var synd om sonen som hade insjuknat. På tv pratade dom i tv-programmet ” Efter fem ” lite närmare om det. Att många är deprimerade för julen är slut, att det är långt kvar till nästa jul och att många är panka innan löning. Jag tycker bara det är skönt att julen är över och löningen kommer som sagt om bara några dagar. Ja nu på fredag och snart är det dags för helg igen.

Önskar er alla en härlig onsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

19 comments / Add your comment below

  1. Visst! Allt känns lite bättre med en räkmacka framför sig 😀

    Snygg kappa! Och jag har heller aldrig hört talas om årets deppigaste dag innan. Märkte inte av det något speciellt, var bara väldigt trött eftersom jag sovit dåligt.

  2. Kände mig superdeppig i måndags jätteskumt för jag läste senare att det var den deppigaste dagen på året,skönt att få lite mer tid med dottern ,fy för magsjukan,kram

  3. Stackarns din son som blivit magsjuk, inte kul 🙁 Jag kan hålla med om att det känts lite deppigt, inte just i måndags men i allmänhet just nu. Jag är deppig över att julen är slut, och såhär lite pengar har jag nog aldrig haft på kontot xD Men vad skönt att du inte håller med om det i alla fall 😀 Kramis

  4. Jag har heller inte hört talas om världens deppigaste dag=) Det finns dagar för allt snart. Snygg kappa och hoppas att sonen kryar på sig snart🤗
    Kram

  5. Jag var inte det minsta deppig i måndags så det stämde inte in på mig iallafall 😁 Trist med magsjuka, men härlig att du fick några bonusdagar med dottern 💖 Kram fina du 💖

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.