Sminkprodukter från Buxom

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Här kommer ytterligare en närmare titt på en av mina julklappar.

Jag fick en presentbox som innehöll en palett med ögonskuggor och ett läppglans från märket Buxom. Har aldrig tidigare hört talas om märket tidigare och det är alltid kul att testa något nytt. Ögonskuggorna är i neutrala färger och det gillar jag. Använder bara beiga och bruna nyanser både till vardags som fest. Läppglanset är lite mörkare i färgen och åt det kallare hållet och det är också en färg som jag föredrar. Helt rätt för mig och här kommer det närmare titt på produkterna samt mera information.

 

Vi börjar med ögonskuggspaletten

Som består av sex olika nyanser i mjuka guldbruna färger med primereffekt. Smickrande lyxiga nyanser från mjukt cremevitt till guldigt och metalliskt mörkbrunt. Skuggorna håller hela dagen tack vare en primereffekt som fixerar pigmenten. Är även lättapplicerade på grund av skuggornas silkesmjuka formula. Tycker att beskrivningen stämmer väldigt bra och ska fotografera mig själv när jag har sminket på mig.

Nu till Buxom Lip Polish!

Det här är Buxom’s bästsäljande läppglans som har skimrig glans. Har även plumpingeffekt som gör dina läppar fylligare och plutigare. Ger ett milt pirrande plumpingeffekt med en fräsch känsla av mint. Med hjälp av vitamin A och E skyddas dina läppar och blir mjuka. Finns i flera olika nyanser som gör att du lätt hittar din eller dina personliga favoriter.
Visste ni att läppglanset är vinnare av Kicks Beauty Awards 2018: Bästa läppglans? Nu vet ni det!

 

Gillar denna läppglans också väldigt mycket och återkommer med bilder även när jag har på mig den. 

 

 

Blev verkligen super nöjd med den här presenten och vill prova på flera produkter från samma märke. Är nyfiken på deras mascara som även ska ge mycket volym. Produkterna säljs exklusivt på Kicks och finns inte att hitta på så många hemsidor.

 

Ögonskuggspaletten hittar du genom att klicka här <—

Läppglanset hittar du genom att klicka här <—

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt det är så kul med nytt smink,borde dock bli bättre på det där med ögonskuggor jag e kass :)Hoppas du får en fin Fredag efter jobb, kram

  2. Vilka fina färger på ögonskuggorna, och läppglansen såg fin ut. De få gånger som jag sminkar mig så använder jag neutrala färger till ögonskugga, mest beige och lite åt lila hållet ibland också. Brukar också använda läppglans. Det är snyggt på läpparna. Önskar dig en trevlig helg. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.