Sterilt kök

I helgen som var så rensade jag en hel del i hemmet.

Efter att ha plockat bort julpyntet i köket så ser det nästan sterilt ut. Hade en ljusslinga med stora glödlampor runt båda fönstren i köket innan julbelysningen. Men som vanligt har jag glömt bort om vart jag har lagt den. Lägger jämt ifrån mig saker på väldigt bra ställen. Ska kolla lite mer under veckan men annars får det vänta till kommande helg.

 

Gröna växter som dör!

Mina växter i köket hade dött och fick tillfälligt ersättas med plastväxter. Har aldrig haft gröna fingrar och måste tydligen ha väldigt tåliga växter om dom ska lyckas överleva hemma hos mig. Brukar oftast köpa levande växter inne på Netto men just nu hade dom ingen i min smak. Antar att det kommer in mer här framåt våren. Har faktiskt två stycken i vardagsrummet som fortfarande lever och ser väldigt fräscha ut. Så jag kanske iallafall har gröna fingertoppar? 

 

 

Har kvar några chokladpraliner från Lindh Lindor som får ligga framme i en skål. Dom är så sjukt goda och väntar på att få ätas upp. Hittills har jag inte rört en enda men annars får dom ätas i helgen som kommer. Eller kanske redan ikväll? 

 

 

//PUSS

 ♥

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.