Årets doft

Alltså när det gäller dofter så har jag alltid periodvis en favorit.

En härlig doft är något som jag aldrig ofrivilligt är utan. Många parfymer återkommer jag till efter något halvår eller år och nu har det alltså hänt igen. En favorit som jag har börjat använda igen är Versace Bright Crystal. Har den i två olika storlekar då jag alltid kan ha den mindre i handväskan eller när jag reser bort. Tycker att flaskorna är så fina och experimenterade lite när jag fotograferade dom tillsammans.

Här kommer det några bilder från resultatet!

 

 

Hur gjorde jag det här egentligen?

Som ni ser använde jag mig av en stor spegel som underlägg och det var längesedan jag gjorde det. La spegeln på köksbordet där jag har stora fönster som släpper in mycket ljus. Köket är mitt ljusaste rum i hela hemmet och därför funkar det bra att fotografera där även om det är mulet ute. I söndags fick jag som sagt ett ryck med att fotografera en massa bilder på olika sätt. Tycker att det är riktigt kul. Nu har jag äntligen tagit mig tid på att lära känna min systemkamera bättre. Ställer in allt manuellt och testar mig fram med bländare, skärpa och andra funktioner som behövs. Det tar sin lilla tid men det är självklart värt det.

 

Nu tillbaka till parfymen!

Doften är ljus och fräsch, egentligen mer somrig men är beroende av den igen. Fick den ena flaskan i julklapp och blev då påmind om den. Just nu är det här min favoritdoft och blir antagligen årets doft enligt mig.

Vilken är din favoritdoft när det gäller parfymer?

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

 1. Ah spegeltricket, smart! Måste testa ngn gång! Mmm den luktar ju så gott. Jag ahr en favvo och det är Paco Rabanne – Olympéa, helt underbar!
  Svar: Ja man måste leva i nuet för att överleva mer eller mindre varför titta över axeln på något som varit som man inte kan ändra på. Det som varit har varit och är passé. Jag är verkligen lyckligt lottad som har träffat en sådan fantastisk person.

 2. Versace Bright Crystal är min favorit och haft den i två år nu. Fick en annan doft sist jag köpte min parfym. Versace yellow diamond. Men vet inte vad den luktar. Så nu tänker jag öppna och lukta …Tack för påminnelsen 😉

  Fina bilder! Ja köksbordet nära fönstret är en bra plats. Fint lus kan man också få om man hänger upp ett vitt lakan för fönstret.
  Jag använder alltid manuell inställning.
  Gillar den sista bilden. Fint ljus och det gröna bakom är snyggt mot det rosa.

  Ha en fin kväll!

 3. Det är sååå kul att leka och experimentera med kameran, det är ju verkligen så man lär sig 😀 Bilderna blev verkligen superfina, du är duktig! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.