Rea favoriter

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Nu är det som sagt fortfarande en hel del reor!

Jag har haft is i magen när det gäller shopping för reorna sänks ännu mera ju längre man väntar. När det blir rea på rea blir det liksom ännu bättre. Såg att några av mina favoriter som jag tidigare har spanat på har fått nedsatta priser. 

 

Sjöjungfru-filten finns här // Pälsvästen finns här // Pyjamassetet finns här // Stickade tröjan finns här 

 

Lite närmare information om mina favoriter!

 

Har tidigare sett sjöjungfru-filtar på andra hemsidor men den här är ser ut att vara den mysigaste hittills. Den skulle jag gärna vilja gosa ner mig i soffan med efter en kylig promenad. Finns även i flera färger.

Pälsvästen har jag suktat efter väldigt länge. Det är så snyggt att bära över en skinnjacka eller en tröja. Gillar speciellt detaljerna med fransar nertill och den finns i fyra olika färger.

Jag har alltid varit svag för snygga tvådelade pyjamasset som består av ett linne och ett par shorts. Hittade en ljusrosa med svart spets som gärna får flytta hem till mig.

Sist men inte minst en mysig stickad tröja. Det är något som jag inte kan ha för mycket av för stickade tröjor använder jag väldigt mycket. Den här är något extra med en snygg twist i ryggen. Älskar den detaljen.

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.