En gurka och massage

Jag fick en gullig present av en kollega innan jul.

Det var något att hänga i julgranen som föreställer en gurka med en tomteluva. Hon hittade den på en marknad i Gdansk då hon tänkte på mig haha. Vi har en speciell humor så ni får låta era fantasier flöda. På andra bilden ser ni något helt annat! Det är så att på jobbet har vi fått en massagefåtölj och självklart har  jag provat den. Verkligen hur skön som helst!

 

 

Godmorgon finisar!

Idag är det dags för jobb igen efter alla dessa jul- och nyårshelger. Tillbaka till rutiner och vardagen är igång igen. Ska bli roligt att träffa kollegorna igen och ser även fram emot massagefåtöljen. Om jag hinner en stund på lunchen så ska jag självklart sätta mig i den en stund.

Herregud det känns som att det var en evighet sedan jag gick upp klockan halv fem! Hade jätte svårt att somna igår så det blev inte direkt många timmars sömn. Hoppas att jag somnar tidigt ikväll så att kroppen kommer tillbaka till rutinerna igen. Ungarna börjar i skolan på onsdag och just nu är jag lite avundsjuk på dom. Det skulle vara skönt att också få börja sådär mitt i veckan istället. Annars så känner jag mig faktiskt taggad inför jobbet och då kör vi!

Men innan dess önskar jag er alla en grym start på denna vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. Gullig present, och vad bra att ni fått en massagefötölj till jobbet. Det är ni guld värda som jobbar i det yrket. Kramis

  2. Ah men sikken häftig kula!!
    Svar: HELT fantastiskt så underbara kommenterar jag får & vilken stöttning! Tack fina du! Tack för att du finns.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.