Solsken och vackra landskap

Igår fick vi äntligen se solen som har varit borta i några dagar.

Då passade vi på att ta oss ut mot hamnen och hade med oss systemkameran. Dottern var iväg med sin pappa för att köpa en ny garderob till hennes rum. Men sonen följde med mig och vi fick en hel del fina bilder som jag ska visa er. 

 

På bilden ser det mycket mörkare ut än i verkligheten men så vackert det var.

 

Här är en bild på mig och sonen framför ett jätte stort träd.

 

Här försöker han hacka isen med en pinne.

 

Det är så vackert när solen skiner mot isen.

 

Här ser ni en närbild på isen.

 

Jag älskar att fotografera vackra landskap och speciellt när solen lyser.

 

Här sitter jag och njuter i solen.

 

Här sitter sonen i ett träd.

 

Igår var det en sådan där dag då jag fick mycket gjort.

Har städat bort hela julen, tvättat flera maskiner, slängt en massa skräp, städat och täckt över balkongmöblerna inför vintern. Förra året hann jag inte det eftersom jag drog på det hela tiden. Plötsligt kom snön men möblerna klarade sig bra ändå. Men trots det så känns det alltid bättre när allt är skyddat. På kvällen kom dottern tillbaka till oss och då gjorde vi hemgjord pizza. Mums vad gott det var! Vi låg i vardagsrummet och åt det framför tv:n.

Idag har jag lite smått att fixa med innan arbetsveckan startar som imorgon. Känns segt men det ska ändå bli kul att få träffa kollegorna igen.

Men nu ska jag återgå här och önskar er alla en härlig söndag och vi ses lite senare igen!

 

//PUSS 

25 comments / Add your comment below

  1. Svar: ja det är ju det där med tiden, men i år ska jag verkligen försöka ta mig den tiden. Mår som sagt så himla bra av att sitta och läsa en stund, så det är ju lätt värt det.

    Vilka fina bilder, så underbart med vattnet. Även på vintern, skulle önska att vi bodde närmare havet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.