För kyligare dagar

This post contains adlinks from Adviral

Snart börjar kyligare tider då det innebär ännu varmare kläder.

Som det oftast har varit genom åren så kommer vintern på riktigt efter nyårsafton. Då kan det vara bra att vara beredd på det. Hur det blir i år vet vi inte ännu men vädret kan som sagt vända väldigt snabbt. Därför tipsar jag er om varmare ytterplagg och lite annat snyggt. Allt är i temat vinrött men finns även i andra färger. 

 

 

 

1. LUNDHAGS W Bjerg Mid / 2. FAUX FUR / 3. MOONBOOT W Monaco / 4. SOC W Rose Crop Top / 5. DIDRIKSONS W Frida Parka / 6. SOREL W Newbie / 7. SUPERDRY W Antarctic Explorer Down Parka / 8. SOC W Rose Ths / 9. NIKE W Nike Air Vapormax Run Utlty / 10. FASHION POWER BANK ANTIQUE ROSES / 11. UNDER ARMOUR W Seamless Longline Bra / 12. ZOYA THE PERFECT LIPSTICK / 13. WARP Mix Melange Hat / 14. KOMBI Lady / 15. NAOMI CAMPBELL PRET-A-PORTER ABSOLUTE VELVET EDT / 16. ZOYA SOPHISTICATES / 17. WOODWICK TRILOGY MEDIUM SUN RIPENED BERRIES / 18. FASHION QI CHARGER ANTIQUE ROSES / 19. ADIDAS W Hoops 2.0 Mid / 20. MOONBOOT W Low

Även annat snyggt!

Det kan även vara roligt med nya snygga träningskläder, snygga skal, nya skönhetsprodukter och ljuvliga doftljus. Mycket som man även hittar på rean just nu och det är liksom aldrig fel att fynda lite. 

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Wow så mkt snyggt och vinrött e verkligen fint på vintern till den vita snön, som just nu lyser med sin frånvaro men den kommer säkert tillbaka, kramar o ha en fin kväll

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.