Årets favoritlåtar

Lite roligt att Spotify samlar ihop årets favoritlåtar.

Som i slutet av förra året när jag fick se hela listan på dom mest spelade låtarna. Enrique Iglesias, Bad Bunny med låten El Bano spelar jag fortfarande sönder. Har faktiskt även den låten som ringsignal på min telefon haha. 

 

 

Jag är en allätare!

Jag personligen är en allätare när det gäller musik då jag lyssnar på allt från hårdrock, powerballader, latino, orientaliskt, pop, RNB och mycket mer. Men enligt min personliga lista så är dom första låtarna endast inom latino. Tills nästa år blir det spännande att se om hur min lista då kommer att se ut. Ja det får vi återstå att se!

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

  1. jag lyssnar nästan aldrig på musik, men när jag gör det är det oftast ilsken rock som jag tränar till 🙂 Hemma i lägenheten, om någon musik spelas överhuvudtaget, är det bara någon daily mix-aktig sak!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.