Min nyårsafton

Min nyårsafton blev som sagt väldigt lugn!

Tur det eftersom jag åkte på en förkylning till kvällen dagen efter. Kände lite smått ont i halsen på eftermiddagen som sedan bröts ut under natten. Då skulle det inte vara någon rolig kombination mellan både förkylning och bakfylla samtidigt.

Här får ni se några bilder från min nyårsafton.

 

 

Hur var min nyårsafton?

Även om jag inte gör något speciellt på nyårsafton så vill jag ändå klä upp mig. Men körde på något väldigt enkelt den här gången. Den lilla svarta med accessoarer som sticker ut. Filade ner mina julnaglar till rundare former och målade på extra glitter. Provade även en mask men den orkade jag inte ha på mig hela kvällen. Firade nyårsafton hos en vän i närheten av mig så det var skönt med endast gångavstånd.

Det som jag var mest taggad över var att fotografera fyrverkerierna vid tolvslaget. Hade övat med kameran hela kvällen för att få in rätt inställningar för bästa bildkvalitén. Men istället blev det storm och inga bra bilder på grund av det. Så himla typiskt. För djurens skull skjuter jag aldrig några raketer på egen hand men fotograferar hellre det som finns. I Askersund skjuts det raketer nere på torget vid tolvslaget. Då brukar många gå dit men vi stod istället på ett berg längre bort för att kunna se allt på håll. Men av någon anledning började dom skjuta raketerna runt kvart över tolv. Gissar att det hade med stormen att göra men det var riktigt vackert när allt väl var igång.

Dagen efter kom mina barn till mig och det kändes riktigt mysigt. På kvällen blev det åter storm igen som höll på hela natten. Skrev om det i förra inlägget. Vi kollade på film, åt lite gott och hade det bara mysigt.

 

//PUSS

 ♥

24 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.